Szerző

Voodoo

Népszerűség: 407 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 1162 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2016. október 1.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers utánközlése vagy átdolgozása csak a szerző engedélyével lehetséges.

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (56)

Voodoo

Álmodj valami szépet

Gyere, álmodj velem valami szépet,
hogy elfelejts minden rossz emléket,
és ha kinyitod a szemed, talán még
sikerül felidézned... az egészet....

Álmodjunk napot, eget, erdőt, rétet,
színes virágokat, kék lepkéket,
és ha felébredsz, még sokáig érezd,
hogy szárnyukkal az arcodhoz érnek.

Látlak ott téged, s látom a lepkéket,
ide-oda szállnak, amíg nézlek,
mosolyogsz, tudod, hogy engem ez éltet,
legalább álmomban... újra élek...

És ha egy éjjel majd... elalszom végleg,
remélem, épp odavisz a Végzet,
álmodom, s álmom többé nem ér véget...
Te is ott leszel... mert ez a lényeg...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


GreyMouse2017. április 28. 12:50

Öröm olvasgatni verseid. Segít álmodni, mert álmodni jó ilyesmiről, mint amit most olvastam és ha ott van Ő is.... valóban végtelenné szeretnénk tenni.
Nagyszerű versedhez szívből gratulálok.
Tisztelettel: GéeM.

Liwet2016. október 13. 09:14

@voodoo:

Bűvölet

Úgy rám szállt egy álom
Repült pille szárnyon
Még ne ébressz fel

Velem szépen játszik
Szívemben tanyázik
Még ne ébressz fel

Illanó bűvölet
Vidd el a bűnömet
Még ne ébressz fel

A széllel míg szállunk
Egymásnak táncolunk
Mint két falevél.

nefelejcs2016. október 11. 10:40

Kedves Voodoo!
Gyönyörű, mély érzelmű férfi lelket tükröző vers.
Csodás az álmod a természettel, a virágokkal, s a Kedvessel, aki a mindent jelenti itt, és majd odaát. Szerelmi vallomásnak is méltó lenne!
Számomra élmény volt az olvasása.
Szeretettel gratulálok! Anikó

Liwet2016. október 10. 22:29

https://www.youtube.com/watch?v=SnL1e4-NfaA

Elmenni2016. október 10. 22:15

Köszönöm - gyönyörű :)

Szívvel
Ém

erzocsend2016. október 10. 22:05

Kedves Voodoo! Megérintő, kellemes és szép versedet nagy szívvel olvastam: Tibor

Andicsek2016. október 9. 10:16

Kedves Barátom!
A zene csodás :) mindkettő!!
A versed nagyon szerettem..,minden sorban ott vagy. .!
Szeretettel és barátsággal : Andi

Liwet2016. október 8. 21:18

@voodoo:
Te tudod, mit akarsz ezután. Ezt magadnak kell eldöntened. A végén lehet potyára dolgoztál. Ez szívás.Nem tudok tanácsot se adni.Soha nem volt bennem ilyen ambíció, hogy weblapom legyen. Bár szerkeszteni sem tudok.
:)

voodoo(szerző)2016. október 8. 20:03

@Liwet: épp elkezdtem feltölteni az első írásokat, amikor felúszott egy figyelmeztetés: ideje elgondolkoznom azon, mennyire gondolom komolyan az oldalamat, mert az igazán profi opciókhoz csak az előfizetők jutnak hozzá, ilyenek például a tagi regisztráció, biztonságos belépés az oldalamra, moderátori jogok (pl. letiltás) stb... és mielőtt elfelejtem a belépődíj szedéshez, könyvek, más kiadványok értékesítéséhez fizetési link kapcsolása... :))) Ez csapda, mert ha már nem akarnék előfizetni, akkor leveszik az extrákat, lebutítják az oldalamat... Sosem gondoltam, hogy valaha is abból élek majd, hogy bérbe vagyis pénzért írok zeneszövegeket, (szerelmes) verseket, fogadalmak szövegét esküvőkre, stb., de ilyet is találtam az oldalon :))

Liwet2016. október 8. 19:43

@voodoo:
Az olvasónak szuverén joga azt gondolni, amit akar, ami átmegy neki egy versből. Miért kellene, hogy mindenkinek egyformán legyen értelmezhető? Ott vannak nagyjaink, nem olvastam tőlük magyarázatot és mégis annyi sok szép verset megértek, megérint a tartalmuk.. Bár ki tudja, lehet csak gondolom, hogy értem. Hiába értem viszont meg,ha nem érint meg. Akkor csak egy szöveg nekem. De ez csak egy vélemény:)
Na, majd egyszer meglátjuk a művedet(weblapod) is:)

voodoo(szerző)2016. október 8. 13:09

@Liwet: mindig van egy olyan érzésem, hogy irányítani akarom az olvasóim gondolatait. Pedig csak azt szeretném, hogy ne értsenek félre. Régen ez még szórakoztatott, most inkább bánt. Ezért írok hosszabb-rövidebb magyarázatot a versek alá, bár sokan nem olvassák el... Most legalább előre jeleztem, hogy mit hozok. Az előbb majdnem elolvastam még egyszer, de tudom, belenyúlnék csak. Maradt, ahogy volt... és lesz... : - ) Közben ma elkészültem a weboldal főoldalával. Színek, zene, mozgás, működő linkek a ''kötetetekhez'', és persze a képhez, zenéhez a szó minden mennyiségben... Utóbbival csak az a gondom, hogy angol nyelvű az oldal és akadnak nehézségeim a magyarosítással. :))

Törölt tag2016. október 8. 11:24

Törölt hozzászólás.

Liwet2016. október 6. 20:31

@Liwet:
Bocsi az elütésekért, de siettem. Mese van:))

Liwet2016. október 6. 20:30

@voodoo:
Örülök, hogy ezt leírtad. A weboldalad is elkészül biztosan egyszer.Valószínű igényes, szép lesz. És persze ott jobban kibontakozhatsz, pont ahogyan megálmodtad, vagy megálmodod.
Én biztosan meg fogom látogatni.Sőt, sokszor. Én itt is minden versed elolvastam már, még ha nem is írtam mindegyikhez. De ha átköltözöl végleg, az már egész más lesz.Volt itt már sok új weblapos, aki versek ír, de ide mégis vágyik.Nem ugyanazt adja hiába egyéni, mint itt ez a sokaság, sokszínűség. Ez a hely szinte példátlan a maga nemében.Itt biztosan sokkal többen olvasnak. na , de te tudod. Ha sok energiát fektetsz bele, akkor fogod bírni a kettőt is, de egyik akkor is hátrébb fog maradni.
Igen, a karmaimat írtam. Régen volt, ma már más szemmel látom a világot. Senkit nem akarok szándékosan megbántani. Szóval csak erre gondoltam ott. Igen, én tényleg hajlamos vagyok a nem egyértelmű írást félreérteni. De csak ott, ahol érzelmileg érintettnek hiszem, gondolom magam. De ma már ezen is ritkán bántódom meg, tudomásul veszem és passz. De annak biztosan jobb, aki nem ennyire érzékeny, mint Te, vagy én. Na, lehet jól belekavarodtam.
Mindenesetre én nagyon várom a versed. S hogy most simán leírtad, az biztos jelent valamit.Én veled vagyok és az erő is legyen veled:))

voodoo(szerző)2016. október 6. 19:46

@Liwet: Min töröm a fejem? Attila ''visszaolvasott''. a kezdetekhez, és van ott egy írás, amin eddig mindig (direkt) átlapoztam. Most nem... Először le akartam törölni, de nem fogom. Másodszorra ott akartam átírni, de nem ment. Eltelt jó pár év, szembe kellett néznem azzal, ami azóta történt és történik velem és körülöttem (ez nem ugyanaz...). Megfordult a fejemben, hogy teljesen ''átköltözöm'' a weboldalamra, és itt csak egy linket hagyok, hogy ha eddig valakit érdekeltem, ott olvashat majd, ha akar. Vagy itt azt, ami megmarad belőlem. Ma másképp ébredtem, negyed óra alatt leírtam, amit akartam, és sokkal könnyebben jönnek már a szavak. Ráadásul a weboldalam sincs még kész, és idő hiányában nem is tudom mikor lesz az... Amit igazán szeretnék az, hogy amikor belép valaki zene, kép és az írás egyszerre és összehangolva táruljon elé. Az opciók megvannak ehhez, nem is vagyok hozzá béna, szóval egyszer meglesz biztosan.
Ui. Karmaidat? Miért eddig kint voltak? Egyébként ez lesz az az írás, amit sokan fognak félreérteni, de aki már ismer egy kicsit, tudni fogja, hogy gyakran a sorok közé rejtem az igazi mondanivalómat. Ezt most nagyon igyekeztem elkerülni, nem mintha lett volna időm végiggondolni. :)) Te határeset vagy, sokkal jobban ismersz az átlagnál, mégis gyakran félreértesz (vagy úgy érted, amit leírok, ahogy szeretnéd). Ezzel nincs is gond, biztos nem vagyok néha eléggé egyértelmű. Az ''életben'' könnyen megy, itt nem...

voodoo(szerző)2016. október 6. 19:40

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Liwet2016. október 6. 19:23

@voodoo:
Min törted a buksid négy napig? Megmondhatnád....)) Valamivel esetleg én szolgáltam rá? De tényleg..?
Persze az nem is lehet, én már teljesen behúztam a karmaimat...:)
Na majd várom a feltett versed, hátha ott megtudom:))

Liwet2016. október 6. 18:45

@voodoo:
Köszi, utólag nem kell szépnek látnod, nem sértődtem meg.Nincs belőle semmi, azt hittem szomorú vagy, azért írtam. Nincs aggodalomra ok, megmaradok:)) Két-három érték nem jó, de nem vészes:)

voodoo(szerző)2016. október 6. 18:25

@Liwet: @Liwet: jól értelmezted, persze, hogy beérem a te mosolyoddal is. Egyébként szebb ''kommentverseket'' írsz, mint amit a főoldalra viszel :))) Ezt a ''nekem már vérem sincs'' részt én sem akarom félreérteni, gondolom a vizsgálataid eredményére utáltál... (??...:( ...)

voodoo(szerző)2016. október 6. 18:24

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Liwet2016. október 6. 18:11

@voodoo:
Ok,rosszul értelmeztem.
Szerencsés vagy, nekem már vérem sincs, nincs vele gond:))

voodoo(szerző)2016. október 6. 17:09

@Liwet: kedves vagy, köszönöm... de nem érdekel az ősz, a szürkeség, más miatt írtam, hogy egy mosoly is elég lenne abból, amit a versemért begyűjtesz... 4 napig törtem a fejem valamin, és végól odajutottam, hogy soha egy betűt se írok le többé. Ma mégis belekezdtem és fel is töltöttem, majd megjelenik valamikor....

Ui. már nem is emlékszem mikor hordtam utoljára kabátot. Melegít a vérem, eleget sütött rám a Nap életemben, sose fogy el :)

voodoo(szerző)2016. október 6. 17:07

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

Liwet2016. október 6. 14:45

@voodoo:
Azok a kék pillangók....hm!

Liwet2016. október 6. 14:40

hűvös a szél gombolva a kabát
de itt bújik nálam nyári meleg
tehozzád ül a lehűlő éjben
hogy érezd menedék vagyok neked

lehangol engem is a szürke nap
szememre hull lélek-puha fényed
vigyázó szívemre így szorítom
a bennem dobbanó szívverésed

csak bemosolyogtam :)

voodoo(szerző)2016. október 6. 13:48

@Liwet: most egy is elég lenne...

M.Laurens2016. október 5. 11:40

Nagy tisztelettel és szívvel gratulálok versedhez, kedves Voodoo!
/ Miklós /

Liwet2016. október 5. 11:19

@voodoo:
Veszik, mint a cukrot!!!!
Persze, hogy mosolyért, ez nem kérdés volt:))

jusziko2016. október 4. 12:29

@voodoo: David Lanz-et meghallgattam, de ez a blues elkerülte a figyelmemet. Most letepertem az oldal aljára, és tényleg ott van. Jó, h belinkelted újra!
Egyik nagy kedvenc, örök szerelem Szabó Lőrinc verse nálam. Van egy kazettám, amin ismert színészek mondanak spirituális, filozofikus hangvételű verseket meditációs zenével kísérve. Így leírva elég ijesztő :) valójában szép élmény. Ott is elhangzik ez a vers.
Igen, mindannyian a forráshoz vágyunk vissza, az Egész-et keressük önmagunkban, vagy másokkal együtt, a szerelemben véljük megcsillanni olykor, vagy azokban a pillanatokban, amikor együtt lélegzünk a természettel, odabújunk édesanyánkhoz, megmártózunk barátaink szeretetében... rakosgatjuk a mozaikokat.
De addig is, amíg a puzzle hiányos... álmodjunk valami szépet! :))
(hű milyen szószátyár lettem)

csillogo2016. október 4. 10:32

Aki érzi, hogy jól érezte magát - miközben a versedet olvasta - az nem köti feltételekhez.
Kedves Voodoo - szép álomvers! Jó volt itt! :)

voodoo(szerző)2016. október 4. 10:17

Annyian jöttetek máris, hogy - bár elkezdtem - de képtelen vagyok mindenkinek visszaírni... Inkább gyorsan megköszönöm, és remélem eljutok a verseitekhez én is... :)

voodoo(szerző)2016. október 4. 10:15

@Liwet: az persze jó lenne, ha minél többen olvasnák, de mosolyért árulod csak, ok?

voodoo(szerző)2016. október 4. 10:09

@jusziko: telitalálat kicsiGésa... már az is szép, hogy Szabó Lőrinc jut eszedbe rólam, (bár fordítva lenne az igazi öröm), Dzsuang Dszi----> Zhuangzi és a lepke történetét sokan feldolgozták. Nálam a mellékelt zenéből jött... az album címe is Kínai gyógyító blues...
és a szám amit íráshoz hallgattam Zhuangzi és Laozi történetéről mesél, és persze az átalakulásról, és a pillanatnyi szépség, nyugodt álmok és boldog ébredés képességéről ebben a nyugtalan, rohanó világban. Idehozom még egyszer...

https://www.youtube.com/watch?v=R9BC4fd4jjI

Ezúttal sem csak magamról, magamnak írtam, mindenki álmodja oda a szívének legkedvesebb személyt, személyeket a pillangós rétre... ha egyszer vége lesz a földi utunknak, nem vezethet máshová a másik út...

Nichi-ya2016. október 3. 17:00

Nagyon megható... Sok szeretettel, szívvel olvastam gyönyörű alkotásod.

Liwet2016. október 3. 16:40

@voodoo:
Mint álom és remény árus, szívesen árulnám ezt a versedet...))
Becsomagolnám kis virágos papírba és átkötném a remény kék szalagjával...:)

HAdriana2016. október 3. 13:31

Gyönyörű álom, én álmodom! Örömmel olvastam szép versedet.
Szeretettel hagyok szívet: Adriana

jusziko2016. október 3. 12:05

Dzsuang Dszi álma jutott eszembe. Talán a lepkék miatt.
Spirituális az egész. mint maga az élet meg az álmok.

vargaistvanneel2016. október 3. 10:12

Kedves Woodoo!
Alig merem hétköznapi szavaimmal megtörni ezt a gyönyörű ''álmot''. Olyan magas érzelmi fokon írod verseidet, hogy ez Jó és elrepíti az olvasót az Egészhez, Egységhez! Mély tisztelettel gratulálok! A h.sz-t elolvastam, csak még nem volt időm válaszolni! Az én kis pillém a gyermekekhez repült, mert hála Istennek van részem benne . A tiszta lényük magával ragadó, de a Te versed felülmúlhatatlan! Köszönöm, hogy olvashatlak!
Minden elismerésem
Erzsi

PiszarEva2016. október 3. 08:58

Magad elé helyezve szeretted hatalmas önzetlen lelkedről mesél.
''mosolyogsz, tudod, hogy engem ez éltet, ''
Ez szeretet, a legtöbbet érő mindent legyőző tiszta szeretet.
Révbe érnek így az álmok és valóságok.
Ez egy gyönyörű vallomás!
Szeretettel olvastalak.
Éva

gypodor2016. október 3. 07:49

Nagy lelked van, tele zenével, dallammal, gyönyörű versképekkel: ez szakadt ki belőled egy adott pillanatban. Így egész, egyetlen gyöngyszem az egész vers!
Szívvel gratulálok.
Gyuri

BaGucci2016. október 2. 21:19

Én beleéltem magam teljesen ebbe az álomba, valami fantasztikus jó érzés kerített hatalmába....mintha repülnék, pedig nem is vagyok lepke :-) Csodaszép, ez nagyot szólt számomra. Gratulálok szívvel, tisztelettel.

Ági.

SAROLTA552016. október 2. 20:56

''És ha egy éjjel majd... elalszom végleg,
remélem, épp odavisz a Végzet,
álmodom, s álmom többé nem ér véget...
Te is ott leszel... mert ez a lényeg...''
-Pillangószárnyon lebbenni,álmodni valami szèpet,amit te csodálatosan tudsz.Ha valóságban szenvedünk,bár álmaink legyenek szépek,én erre vágytam mindig.
A Te kék pillangód átröppenhetne hozzám,igazán valami csodásan szép álomképpel,hogy álmomban újra éljek.
Az utolsó álom,mely a Végzet,magában rejti azt a misztériumot,melyben soha nem ér véget az élet...!
Pihe-puha felhőágyon,halk ,lágy zenének kiséretével,magam előtt látom álmaidat.
Szeretettel nagy szívvel olvastam soraidat ; Sarolta

adamne2016. október 2. 16:53

''És ha egy éjjel majd... elalszom végleg,
remélem épp odavisz a Végzet,
álmodom, s álmom többé nem ér véget...
Te is ott leszel... mert ez a lényeg...''
Káprázatos, gyönyörű versedhez szívet hagyva gratulálok:Manyi

1111112016. október 2. 15:22

''Gyere, álmodj velem valami szépet,
hogy elfelejts minden rossz emléket,
és ha kinyitod a szemed, talán még
sikerül felidézned... az egészet.... ''
...talán így lehetne /kellene újrakezdeni, először megálmodni a jót, a szépet, azután hátha... szívvel Piroska

voodoo(szerző)2016. október 2. 12:56

@dr.vegha: hello Attila. Úton voltam, magam mögött hagytam korábbi rossz érzéseimet is, már a kert végén leselkedő tél sem érdekel. Majd elmúlik... Ezt a verset kb. 3 perc alatt műveltem... zenei alapokon... Most az első ''teraszos'' kávém mellett átírtam, részben a szótagszámok miatt, részben, mert leütöttem pár hangot a zongorán és nem úgy szólt, ahogy szeretném. A harmadik verszak lepkéi így is maradtak, mert az írásomnak ők a mozgatói: kék szárnyukon repül az álmom is, amit ebben pár sorban megfestettem. A kék pillangók a változást, metamorfózist jelentik... a változást, amit egy ideje magamon is érzek... persze nem tartok a bábállapotból a röpke pillangó létbe. A kék szín a kommunikáció és gondolat csakrája, talán azt jelképezi, hogy végre megismertem magam, megértettem, hogy mindig meg kell vizsgálnom az események hátterét is. Semmi sem történik véletlenül körülöttem, de az érzékelt dolgok, események mögött ismeretlen okok is állhatnak. A kék a védőangyalok színe, a pillangók az angyalok üzenetét hozzák el. Álmaink kék lepkéi azt üzenik, hogy figyelnek, vigyáznak ránk, nem vagyunk egyedül... Sokan írták, milyen szép romantikus vers... igen az is. De már gyerekkoromban is ugyanoda álmodtam magam, igaz akkor még másokat láttam ott magam körül, de a lepkék már akkor is ott röpködtek... :))
Hozok még zenét, az arcokat figyeljétek... mintha álmodnának amíg zenélnek... https://www.youtube.com/watch?v=wqi-DVs8EF0

voodoo(szerző)2016. október 2. 12:49

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

szalokisanyi12016. október 2. 11:00

Álomszép vallomás...
Gratulálok! Szívvel: Sanyi

lizomka2016. október 2. 10:47

Jaj de szép!!!Drága Voodoo,a versed álomszerűsége oly nagyon valóságos érzelmű ,és pont ezek a megható pillanatok varázslata az,ami engem is felébresztett:)
Szívemmel:Kati

lizomka2016. október 2. 10:45

Ezt a hozzászólást a szerzője törölte.

bogyi2016. október 2. 10:37

Nagyon szép! Szívet hagyok

Golo2016. október 2. 10:08

Kedves Woodoo!

Lélekmelengető versed többször is elolvastam. Az elmúlás nem valami szépséges, de a te lelkedben, a versedben még annak is varázsa van, mert nincs benne az örök.
Az első versszakban a szépre irányítod a figyelmet, a másodikban az álom és ébredés (élet és kívánság). A harmadikban magadról regélsz, de a szeretett személyhez szólsz. Most következik az elmúlás szépsége, az élet az élet után. Valójában én allegorikusnak érzem a versed, ahol az álom a vezérfonal, azzal mondasz el mindent.
Szívvel és szeretettel gratulálok: Mila

m.agnes2016. október 2. 08:07

Zenével együtt olvastam, élmény volt!
Ágnes

kicsikincsem2016. október 2. 07:25

...de jó lenne szépet álmodni, de mindig üldöznek a rémek épp ezért tetszettek e álombéli képek... Szívvel gratulálok.
Icus

Törölt tag2016. október 2. 06:03

Törölt hozzászólás.

Metta2016. október 2. 01:36

Nagyon szép álom,szép romantikus vers!
Szívvel olvastam:Margit

Paga2016. október 2. 00:49

Igazi álombéli tájat, hangulatot varázsoltál elénk! Szívvel:János/Paga

Zsuzsa03022016. október 1. 23:59

Gyönyörű versedet szívvel olvastam: Zsuzsa

Callypso2016. október 1. 22:56

Mintha egy csodás, kamillaillatos réten feküdtem volna, miközben olvastam ezt a verset. Szép, puha, illatos, már csak boldogság kellene hozzá. Meghallgattam a mellékelt muzsikákat is. Az első egyből magához ragadott, nyugalmat és békességet áraszt, melyből a fáradt napok után töltekezhet a lélek. A második viszont egyféle világcsavargó hangulatát kelti, épp az első ellentéte. Mindkettő tetszett.
Örömmel olvastalak és szeretettel gratulálok, kedves VooDoo! (:

keva5262016. október 1. 21:52

Esti mesének is gyönyörűűűű!!! Remélem én is valami hasonló szépet álmodok.
Örülök, hogy olvashattam.
Szívvel, Éva

1957052520122016. október 1. 21:20

Egyszer minden véget ér, de az örök álom a szeretett személy mellett csodálatos lehet. Szívet hagyok , Irén

V.P.2016. október 1. 20:27

Nagyon szép versedhez gratulálok!

meszaroslajos602016. október 1. 20:02

Romantikus soraidhoz szívvel gratulálok, Lajos.

maxika2016. október 1. 20:00

Példásan szép sorok ismét.kedves Barátom,immár sokadszor!
Remek!!!
Albert

1-9-7-02016. október 1. 19:40

Kedves Voodoo az utolsó versszak nagyon elszomorított nem lehetne hogy még sokáig inkább ébren álmodjatok ?????? de amúgy gyönyörű szívvel gratulálok Anikó

Liwet2016. október 1. 19:28

Ez még odatartozik az előzőhöz:)

https://www.youtube.com/watch?v=Qa8bbCK_MMc

clarekri2016. október 1. 19:01

Ez bizony, semmi más! Szívvel: Klári

barnaby2016. október 1. 19:00

Gratulálok versedhez szeretettel:)

Sun682016. október 1. 18:59

Álmodtam többször is már de fájdalmas volt az ébredés... talán igazad van, jobb lett volna lepkékről álmodni...:) Csodaszép ez a vers, a zene is elvarázsolt, de az utolsó versszak nagyon szomorú, akárcsak a Liweté... Legyen úgy, hogy az élet szebb mint az álom, érdemes lesz felébredni...:)) Szeretettel:
Ági

Liwet2016. október 1. 18:56

Végig gyönyörű a versed. Hmm...de megérintett! Főleg az utolsó szakasz...most álmainkat éljük, haljuk. Mondd, hogy nincs telepátia? Csak vannak mégis azok a mágneses hullámok:))
Megsimogatta a lelkem. De annyira, főleg az utolsó szakasz.
Írtam is rá valamit....ide,ha nem baj.

Nap és Hold

egyszer csak elvisz a nagy folyó
elolvadunk mint a hógolyó
ott hű szívvel egymást öleljük
és örökké egymást követjük

életünk eltűnik mint a fény
mosoly kialszik szánk szegletén
felhőként szállunk fenn az égen
mint két fehér galamb békében

leszünk az égen a Nap a Hold
teríti palástját a Mennybolt
gyönyörködünk egymás fényébe
csillagokat rakunk kévébe

És mosolyogj te is!:)) Bár nekem inkább...na, nem is írom le.
Liwet

Evanna2016. október 1. 18:33

Szívvel olvastam!
Evanna

Ibolya.522016. október 1. 18:32

Nagyon szép álom remény, szívvel gratulálok. Ibi

Motta2016. október 1. 18:13

Szép kÍvánság, szép gondolatok.
szivvel olvastam versedet
Motta

Törölt tag2016. október 1. 18:12

Törölt hozzászólás.

dvihallyne452016. október 1. 18:05

Szívvel olvastam szép, romantikus versedet! Saci

lejkoolga2016. október 1. 18:00

Szép, romantikus versedért szeretettel és szívvel vettelek figyelőmbe: Olgi

jocker2016. október 1. 17:57

Nekem így jó, ahogy van, örömmel olvastalak.
Gratula! jocker/Kíber/Feri

molnarne2016. október 1. 17:49

Gyönyörű versedet szeretettel szívvel olvastam gratulálok.ICA

dr.vegha2016. október 1. 17:37

Kedves VooDoo!
Írtál most valami nagyon szépet, igazi romantikát varázsoltál az őszbe, jó volt Veled álmodni..
Egy apró megjegyzés.. a harmadik versszakban már hagytam volna a lepkéket...
Barátsággal,
Attila

anci-ani2016. október 1. 17:31

Gyönyörű romantikus versed kedves Voodoo, magával ragadó!!!
Szívvel, szeretettel olvastam!
Anci

Meroni2016. október 1. 17:26

Nagyon szép romantikus sorok. Sok szeretettel és szívvel olvastam. Roni

voodoo(szerző)2016. október 1. 17:17

Üdv Mindenkinek! Úton vagyok, úgyhogy csak annyi időm van, hogy ''behozzam'' a zenéket az olvasáshoz. Holnap leszek már, addig is szép napot és szép álmokat... :))

Az első magáért beszél, a képek, a zene együtt maga a tökéletes álom, amiből nem szívesen ébred az ember a sokkal ridegebb valóságba. Amikor írtam, ez szólt...

https://www.youtube.com/watch?v=_JWibtlmq1o

A második egy olyan zene, amit tavaszig kellene játszani, vagy elaludni, miközben szól és csak március végén ébredni újra. Úgy ahogy a gitáros: kék virágszőnyeg közepén találnánk magunkat amikor kinyitjuk a szemünket... :))

https://www.youtube.com/watch?v=R9BC4fd4jjI

Gmeindlmargitka2016. október 1. 17:16

Nagyon szép ez a romantikus , bár a végén szomorúságában is szinte boldogságot sugalló versed.
Sokszor elolvastam egymás után és szinte mindig itt hagytam volna egy szívet!
Szeretettel:Margó

filo-csibi2016. október 1. 17:15

Álomszép kívánalom, érzelem-gazdag vers. Gratulálok szívvel: Ilike

editmoravetz2016. október 1. 17:11

Szépséges álomversednél nagy-nagy szeretettel hagyom a szívem: Edit /1./

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom