Szerző
Pergel Kálmán

Pergel Kálmán

Népszerűség: 37 figyelő

Adatlap

Szerző figyelése

Vers

A verset eddig 473 alkalommal nézték meg.
Publikálás időpontja: 2018. március 12.

Megosztás

Szerzői jogok

A vers a szerző és a Poet.hu forrásként való megjelölésével, nonprofit céllal szabadon utánközölhető.

A vers átdolgozásához a szerző engedélye szükséges.

Címkék

Ehhez a vershez még nem tartozik címke.

Kedvencnek jelölték (2)

Pergel Kálmán

a szerelmes vers

lennék én szőr a lábadon
vörös zsír a füledben
fekete pihe a lábujjaid között

lennék sörte a hajadban
aki egy hónapja költözött
oda

lennék én a gumiszoba
ahová zártak
lennék a hely
ahol nem találnak

lennék csipa a szemedben
fogaid közt maradék
szájad szélén morzsa

lennék én a nóta is
amit csak te dalolsz
lennék én az út pora
bármerre barangolsz

lennék én fejedben
némi zagyva gondolat
vagy zsebkendő
amibe kifújod orrodat

aztán még lennék
a mosatlan tányérod
törött porcelánod
a poros polcon

lennék a dolog
amin nem vagy még túl
lennék a megmentő
aki belefúl...

lennék a perc
ami veled múlik
alávaló gondolat

lennék a hazugság
ami takarja
minden bántó gondodat

végül...
lennék...
az emlékkönyv...
amibe...
írsz...

akkor...
is...
ha...
nevetsz...
akkor...
is...
ha...
sírsz...

Hozzászólás írásához regisztrálj vagy lépj be!


kamikaze(szerző)2018. március 13. 23:21

köszi Damon!!

Demonboy202018. március 13. 03:40

Szívvel olvastalak :)

kamikaze(szerző)2018. március 12. 13:17

Köszönöm szépen!!

feri572018. március 12. 10:42

Szép, egyedi humoros vágyakozás versedhez Kálmán
Szívvel gratulálok.
Feri

Az oldalon sütiket (cookie-kat) használunk egyes funkciók (úgy mint belépés vagy beállítások elmentése) biztosításához, valamint biztonsági okokból. Harmadik féltől származó sütiket használunk a megjelenő reklámok személyre szabása és statisztikai adatok gyűjtése érdekében. A sütikről részletes tájékoztató olvasható adatvédelmi tájékoztatónkban. A süti beállításokat lehetőség van személyre szabni ezen az oldalon vagy az "Elfogadom" gombra kattintva hozzájárulhatsz az összes süti használatához.Elfogadom